Ventilationstekniker der kører i København og på Sjælland

​Smock Ventilation ApS er beliggende centralt i Storkøbenhavn. Hos os kan De møde ca. 15 medarbejdere, hvoraf de 3 er ejere af virksomheden. Derudover tæller staben både montører og ventilationsteknikere.

Smock Ventilation ApS er en pålidelig og dynamisk samarbejdspartner for mindre og mellemstore virksomheder, organisationer og offentlige institutioner, som har brug for en professionel servicepartner. Om det er rådgivning omkring hele systemet eller en hurtig udrykning fra en ventilationstekniker, så kan vi sørge for en professionel løsning.

Ventilationstekniker med opdateret viden

Hos os efteruddanner vi vores folk, så alle er gearet til at kunne stille det højst tænkelige serviceniveau på alle tidspunkter af døgnet. De kan altså være sikker på, at det til enhver tid er en faglært og efteruddannet ventilationstekniker, som kommer på besøg.​

​Vores speciale er service og vedligeholdelsesarbejde, men vi leverer løsninger inden for følgende:​​

  • Projektering
  • Optimering af eksisterende ventilationsanlæg
  • Energioptimering af ventilationsanlæg
  • Kvalitetssikring
  • Vagtordning
  • Kanalrensning

Vinder af Renoveringsprisen 2013

Høj kvalitet er et ufravigeligt krav, vi stiller til os selv, og vi stræber altid efter at skabe moderne og langsigtede løsninger. Det afspejler sig i hver eneste ventilationsteknikers arbejde.

Vi har blandt andet stået for ventilationsentreprisen på Ryesgade 30, som blev belønnet med Renoveringsprisen i 2013.

Kontaktdata

Smock

Farum Gydevej 63, 3520 Farum

Tlf.: 70 20 43 93

VVSPlan ApS

Farum Gydevej 63

3520 Farum

CVR: 34086826